Már pályázható a KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás

Közzétéve

A pályázat keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások átalány alapú, egységesen 600 000 Ft támogatást igényelhetnek közbeszerzési ajánlatuk elkészítéséhez és az elkészített ajánlati dokumentáció közbeszerzési ajánlattételre történő benyújtásához kapcsolódóan felmerült költségeikhez.

Minden olyan KKV 600.000 Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhet, amely

  • a támogatási kérelemben szereplő közbeszerzési ajánlat benyújtását megelőző 12 hónapnál korábban jött létre; valamint
  • a támogatási kérelemben szereplő közbeszerzési ajánlat benyújtását megelőző 12 hónapban nem nyújtott be ajánlatot magyarországi közbeszerzési eljárásban.

A támogatás intenzitása: 100%, vissza nem térítendő támogatás.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minden támogatásra jogosult KKV esetében egységesen 600 000 Ft, amely egyösszegű átalányként kerül elszámolásra. A támogatás a 2023. március 31. után megjelent közbeszerzési eljárásokban benyújtott ajánlatra vonatkozóan, utólagosan igényelhető a közbeszerzési eljárás eredményéről szóló tájékoztató hirdetményének EKR-ben történő megjelenését követően.

A felhívás itt érhető el. A pályázat már benyújtható a forrás kimerüléséig.

Kérjük, töltse ki a közbeszerzési ajánlat összeállításához szükséges, dr. Dull Attila közbeszerzési szakértőnkkel történő ingyenes konzultációhoz az alábbi rövid űrlapot!

ŰRLAP kitöltése ezen a linken